Međunarodni dan svjesnosti o mucanju u Splitu PDF Ispis E-mail
Utorak, 01 Listopad 2013 08:15

Udruga Hinko Freund je radosna što može objaviti ove godine proširene aktivnosti povodom Međunarodnog dana svjesnosti o mucanju u Hrvatskoj. Ove godine obilježavanju ISADa pridružila nam se i znanstvena i stručna zajednica.

U organizaciji Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu (voditeljica dr.sc. Maja Rogić) i suorganizaciji Hrvatske udruge za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund" i Hrvatskog logopedskog društva (HLD), dana 22. listopada 2013. godine obilježava se Međunarodni dan svjesnosti o mucanju  (International Stuttering Awareness Day (ISAD).

Medicinski fakultet u Splitu,  Hrvatsko logopedsko društvo (HLD) i Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund su uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (Program popularizacija znanosti)  izdali prigodni plakat i program aktivnosti. Program će se realizirati kroz popularno- znanstvena predavanja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu i nizom aktivnosti (predavanja, tribine, radionice) kroz „Kutak za dijagnostiku i rehabilitaciju“ koji će provoditi logopedi u cijeloj Hrvatskoj.

Plakat povodom Međunarodnog dana svjesnosti o mucanju 2013

Ažurirano četvrtak, 03 Listopad 2013 12:51