Gibonni: "Moraš nać' sebe" PDF Ispis E-mail
Petak, 28 Ožujak 2008 22:07
Jeste li znali da je Zlatan Stipišić Gibonni kao dvogodišnjak muku mučio s mucanjem, a da je Dina Rađu, čim je počeo zakucavati trice, prestao mučiti problem s govorom?Udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund" u ponedjeljak je obilježila Međunarodni dan ukazivanja na problem mucanja.
Posredovanjem Hrvatskog telekoma, generalnog sponzora udruge, videokonferencijom iz Splita javio se Gibonni.- U posljadnjih 20 godina nemam problema s govorom, ali zna mi se vratiti kada se uzrujam, rekao je Gibonni. Kao recept rješavanja problema mucanja Gibo savjetuje: "Moraš nać' sebe". Naime, objasnio je, uz zanimaciju i aktivnost u životu, osoba može otkriti svoje talente i podići samopouzdanje, i tako bez problema komunicirati s okolinom.
Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund", sa sjedištem u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, ovogodišnji Međunarodnog dana ukazivanja na problem mucanja, kao i svuda u svijetu, obilježava pod motom "Nisi sam". (Iva Grgić)
Vjesnik, str. 16., 23.10.2001.
Ažurirano Petak, 28 Ožujak 2008 22:13