Promocija i projekcija dokumentarnog filma - Mikrofon je Vaš PDF Ispis E-mail
Petak, 10 Listopad 2014 09:05

Prigodom, 22. listopada, Međunarodnog dana svjesnosti o mucanju, Hrvatska radiotelevizija, Odjel Dokumentarna produkcija i Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund" iz Zagreba, pozivaju Vas na predstavljanje prvog hrvatskog dokumentarnog filma o mucanju i društvenoj percepciji osoba koje mucaju "MIKROFON JE VAŠ" u produkciji Hrvatske radiotelevizije.

U filmu autora Željka Rogošića o svojim iskustvima, problemima, saznanjima i načinu kako se nositi s mucanjem danas u Hrvatskoj, govore redom osobe koje mucaju: djeca, učenica, roditelji, bivši guverner Hrvatske narodne banke, glazbenik i kantautor, svećenik, student logopedije, nogometaš, izbornik i trener, analitičar, ali i logopedinje. Oni koji su javnosti dobro poznati i oni koji će to tek postati.

Prvo predstavljanje filma u javnosti održat će se u Zagrebu, 20. listopada 2014. godine (ponedjeljak), u 19 sati, u Goethe - Institut KroatienUlica grada Vukovara 64, koji s velikom ljubaznosti otvara svoja vrata svima koje ova tema zanima.

Film će predstaviti sociolog dr.sc Renato Matić a skup će pozdraviti rukovoditelj Odjela Dokumentarna produkcija HRT-a Robert Tomić Zuber i predsjednica Hrvatske udruge za pomoć osobama koje mucaju dr.sc. Suzana Jelčić Jakšić.

Prisutni će moći pozdraviti aktere filma i autorsku HRT-ovu ekipu.

Kroz program će nas voditi HTV-ova voditeljica Melita Hrengek.

Radujemo se Vašem dolasku!

Robert Tomić Zuber, Rukovoditelj Odjela Dokumentarna Produkcija HRT-a
dr. sc. Suzana Jelčić Jakšić, predsjednica Hrvatske udruge Hinko Freund

Udruga za pomoć osobama koje mucaju Hinko Freund također vas sa zadovoljstvom poziva da pogledate ovaj dokumentarni film na HTV-u 21.10. oko 21:10. Najavu filma kao i više detalja možete naći ovdje.

Ažurirano Ponedjeljak, 20 Listopad 2014 08:27