1. konferencija o mucanju

Vijesti

Vratio se FOMIS! PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
četvrtak, 15 Svibanj 2008 11:57
Nakon dugo vremena izbivanja vratio se FOMIS i obećaje da više nikad neće otići! Novi Forum o mucanju i samopomoći zahtjeva da svi korisnici budu registirani što se može lako napraviti na ovoj stranici nakon klika na gumb "I agree to these terms". Dođite i pridružite nam se na forumu! Bilo kakva pitanja u vezi foruma uputite našem administratoru foruma Jurici na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Ažurirano Petak, 16 Svibanj 2008 12:04
 
2. afrički kongres o mucanju PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008 10:19

Logo of the 2nd African Congress on StutteringDrugi afrički kongres o mucanju održava se u Ouagadougou, glavnom gradu Burkine Faso, od 27. do 30. listopada 2008. Namjenjen je svim osobama koje mucaju i stručnjacima s područja Afrike s temom "Strategija za povećanje svjesnosti o mucanju".

Više informacija možete naći na adresi ouaga2008.ifrance.com.

Ažurirano Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008 10:48
 
Slaven Bilić o mucanju PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 30 Travanj 2008 12:09

Slaven BilićNismo navikli da javna osoba rado i detaljno govori o svom mucanju. Svojim otvorenim i iskrenim stavom Slaven Bilić ne samo da dopušta pitanja o mucanju, nego kao da upravo ohrabruje novinare da ih postavljaju. Svjesno ili nesvjesno, Slaven je osoba koja bi u Hvatskoj mogla pridonijeti destigmatizaciji mucanja.

Više pročitajte na stranicama Jutarnjeg lista.

Ažurirano Srijeda, 30 Travanj 2008 12:25
 
Obilježen Međunarodni dan svjesnosti o mucanju PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
četvrtak, 25 Listopad 2007 23:51
22. listopada, Međunarodni dan svjesnosti o mucanju (International Stuttering Awareness Day – ISAD) u svijetu se obilježava od 1998., a kod nas od 2000. godine u organizaciji Hrvatske udruge za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund" sa željom da se informiranjem javnosti doprinese kvaliteti života osoba koje mucaju.
Međunarodni dan svjesnosti o mucanju ove je godine obilježen pod motom "Svjetska zajednica, naše aktivnosti". Tim je povodom Udruga "Hinko Freund" u prostorijama Kulturno informativnog centra organizirala projekciju dokumentarnog filma o mucanju "Unspeakable", kanadskog redatelja Johna Paskievicha.
Više...
 
Međunarodni dan svjesnosti o mucanju PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
četvrtak, 18 Listopad 2007 22:24

Pozivamo vas da nam se, osmu godinu zaredom, pridružite u obilježavanju Međunarodnog dana svjesnosti o mucanju koji se ove godine održava pod motom "Svjetska zajednica, naše aktivnosti". Tom prigodom, 22. listopada 2007., u 19 sati, u prostorijama Kulturno informativnog centra, Preradovićeva 5, biti će prikazan film "Unspeakable" kanadskog redatelja Johna Paskievicha te će se održati filmska tribina. Gosti tribine su doc.dr.sc. Senka Sardelić, profesorica na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, Tomislav Gotovac, filmski redatelj, performer, multimedijalni i konceptualni umjetnik te Mario Medven, član Udruge Hinko Freund i voditelj grupa samopomoći za odrasle. Obilježavanju Međunarodnog dana svjesnosti o mucanju pridružiti će se i dr. Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje koji će najaviti buduće proglašavanje Dana svjesnosti o mucanju na razini Grada Zagreba.

Radujemo se vašem dolasku!

 
«Početak«111213141516»Kraj»

Stranica 15 od 16

Kontaktirajte nas

Najave

Nadolazeći skupovi

Baner
Baner
Baner
Baner

Sponzori

Baner