1. konferencija o mucanju

Vijesti

Novi One Voice PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 16 Lipanj 2009 18:19
Objavljen je novi broj One Voice-a, službenog glasila Međunarodnog udruženja udruga osoba koje mucaju (ISA). Možete ga preuzeti u PDF obliku ovdje (za čitanje je potreban Adobe Reader ili neki sličan PDF preglednik). Prethodne brojeve možete preuzeti na http://stutterisa.org/Newsletters.html#inonevoice.
 
Sastanci grupe za odrasle sada dva puta mjesečno PDF Ispis E-mail
Autor Mario   
Petak, 01 Svibanj 2009 11:44

Zadnja tri mjeseca održavani su dodatni sastanci grupe samopomoći za odrasle svaki treći četvrtak u mjesecu pa je, obzirom na posjećenost i zainteresiranost sudionika, odlučeno da će taj termin postati stalan. Znači, sastanci grupe za odrasle održavaju se svakog prvog i trećeg četvrtka u mjesecu, u 19 sati, u maloj dvorani Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj (4. kat). Više o programu rada grupe možete naći ovdje.

Na idućem sastanku (7.5. u 19h) na programu je:

Tema: Koliko su drugi ljudi svjesni osoba koje mucaju i na koji ih način mi trebamo (i da li trebamo) informirati/ upoznati/ upozoriti na naš problem
Vježba: namjerno, volontersko mucanje

Nadam se da se vidimo na grupi!

Ažurirano Petak, 01 Svibanj 2009 14:20
 
Dodatni termin sastanka grupe za odrasle PDF Ispis E-mail
Autor Mario   
Nedjelja, 18 Siječanj 2009 22:06
Ovog mjeseca uvodimo još jedan termin sastanka grupe samopomoći za osobe koje mucaju – u četvrtak 22. siječnja u 19 sati, jer prošli puta nismo uspjeli napraviti sve što smo planirali – tj. vježbe čitanja.
Razgovarali smo o terapiji i vježbama koje je osmislio pokojni dr. Brajović i imali smo prilike vidjeti kako izgledaju fonetičke vježbe za novinare s HTV-a koje također pomažu u opuštenijem i tečnijem govoru.
 
Jutarnji: Osoba 2008. godine je Željko Rohatinski PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 06 Siječanj 2009 23:58
Za osobu godine kažu: "Rohatinskom se vjeruje, sluša ga se pažljivo i s poštovanjem. Vjerodostojnost, autoritet i poštovanje; što bi više jedan bankar mogao poželjeti? I to u zemlji gdje nitko nikome ne vjeruje i gdje se malokoga respektira." Više pročitajte ovdje.
 
Sretni blagdani! PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 24 Prosinac 2008 14:03
Cestitka 2009
 
«Početak«111213141516»Kraj»

Stranica 13 od 16

Kontaktirajte nas

Najave

Nadolazeći skupovi

Baner
Baner
Baner
Baner

Sponzori

Baner